Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Γίνετε SOCIAL:
Χρυσάππου 20, Κηφισιά, 14564, ΑΤΤΙΚΗΣ

Default welcome msg!

Όροι χρήσης

1.  ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αποκλειστικός Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης του site www.microcarparts.gr είναι η εταιρεία με την επωνυμία «MICROCAR», εφεξής καλούμενη για συντομία MICROCAR, οι λέξεις «εμείς» ή «μας» θα αναφέρονται στην άνω εταιρεία. Η έδρα της επιχείρισής μας βρίσκεται στη διεύθυνση : Χρυσάππου 20 , Κηφισιά , ΤΚ. 14564, ΑΦΜ 998029641 ,  ΔΟΥ ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ.

Για τις ανάγκες τις παρούσας και για λόγους συντομίας θα καλείστε ο ΠΕΛΑΤΗΣ.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ή διευκρίνιση σχετικά με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας σύμβασης, ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με το site μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στην διεύθυνση Χρυσάππου 20  , Κηφισσιά, ή στον αριθμό τηλεφώνου 210 8078886.

Οι γενικοί όροι πώλησης που αναφέρονται έχουν ως στόχο να προσδιορίσουν τις συνθήκες πώλησης ανάμεσα στον ΠΕΛΑΤΗ του ηλεκτρονικού καταστήματος www.microcarparts.gr και της MICROCAR και είναι οι μόνοι εφαρμόσιμοι. Η MICROCAR μπορεί κατά διαστήματα να τροποποιήσει ορισμένες διατάξεις των γενικών όρων. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ υποχρεούται να ανατρέχει σε αυτούς κάθε φορά που επισκέπτεται το site.

Βάσει των παρακάτω όρων και προϋποθέσεων, ο ΠΕΛΑΤΗΣ μπορεί να επισκέπτεται και να χρησιμοποιεί το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.microcarparts.gr της MICROCAR. Οι παρακάτω όροι ισχύουν για όλες τις συναλλαγές που πραγματοποιεί ο ΠΕΛΑΤΗΣ στο site www.microcarparts.gr.

Οι απαιτήσεις και οι όροι μπορεί να τροποποιηθούν μέσα στο χρόνο από την MICROCAR.

Οι αγορές ειδών από την MICROCAR περιορίζεται αυστηρά σε πρόσωπα που έχουν νόμιμο δικαίωμα να υπογράφουν και να συνάπτουν συμβάσεις στο site σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Ο ΠΕΛΑΤΗΣ, πρέπει να έχει δικαιοπρακτική ικανότητα, η οποία κρίνεται σύμφωνα με όσα ορίζει η Ελληνική νομοθεσία.

Με την είσοδο του στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.microcarparts.gr και κατόπιν της εγγραφής του σε αυτήν, ο ΠΕΛΑΤΗΣ δηλώνει ότι αποδέχεται πλήρως τους γενικούς όρους πώλησης κατόπιν ανάγνωσης αυτών.

 2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

  • Στη διεύθυνση Χρυσάππου 20 ,   Κηφισσιά , Αττικής ΤΚ 14564
  • Στον αριθμό τηλεφώνου              (+30) 210 - 8078886
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση        info@microcarparts.gr

Παρότι καταβάλλεται προσπάθεια συνεχούς ενημέρωσης και αναβάθμισης της σελίδας, λόγω του διαδικτυακού προγράμματος περιήγησης ή της οθόνης, τα προϊόντα που προσφέρονται προς πώληση στην site www.microcarparts.gr ίσως να μην αντιστοιχούν ακριβώς στα πραγματικά όσον αφορά την εικόνα και τα χρώματα. Ουδεμία ευθύνη φέρει η MICROCAR για τέτοιου είδους αναντιστοιχίες.

Η συσκευασία ενδέχεται να διαφέρει από αυτή που φαίνεται στη φωτογραφία. Για περαιτέρω απορίες ο ΠΕΛΑΤΗΣ δύναται να επικοινωνεί με το τμήμα πωλήσεων (09:00-19:00) από Δευτέρα έως Παρασκευή & 09.00-17.00 Σάββατο).

Προσφέρουμε προς πώληση προϊόντα, τα οποία έχουμε προμηθευτεί από επώνυμους Κατασκευαστές Ανταλλακτικών Πρώτης Εργοστασιακής Τοποθέτησης και Εφαρμογής. Κανένα προϊόν μας δεν είναι μεταχειρισμένο, ελαττωματικό ή κατώτερης ποιότητας.

 3. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Όλες οι παραγγελίες που γίνονται δεκτές από την MICROCAR υπόκεινται στη διαθεσιμότητα του προϊόντος. Η MICROCAR προσφέρει προς πώληση προϊόντα που είναι διαθέσιμα για αποστολή από τα καταστήματα της. Καταβάλουμε συνεχείς προσπάθειες να ενημερώνεται εγκαίρως η βάση δεδομένων αποθήκης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

4. ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές αναγράφονται σε Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. και υπόκεινται στην Ελληνική νομοθεσία.

Έχουμε λάβει τη δέουσα μέριμνα κατά την ετοιμασία του περιεχομένου αυτού του site , κυρίως για να εξασφαλίσουμε ότι οι τιμές που παρατίθενται είναι οι σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και ότι όλα τα προϊόντα περιγράφονται ορθά. Η τιμή για προϊόντα που παραγγέλνει ο ΠΕΛΑΤΗΣ και αποδέχεται η MICROCAR θα  είναι αυτή που αναγράφεται στo site τη στιγμή που πραγματοποιείται η παραγγελία.

Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας του site ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση - αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. Διατηρούμε το δικαίωμα διόρθωσης λαθών ή ανανέωσης πληροφοριών στα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.