Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Γίνετε SOCIAL:
Χρυσάππου 20, Κηφισιά, 14564, ΑΤΤΙΚΗΣ

Default welcome msg!

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή των αγορών από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.microcarparts.gr της MICROCAR, μπορει να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με τους κατωτέρω τρόπους πληρωμής :

(α) Αντικαταβολή. Παρέχεται η δυνατότητα στον πελάτη να δηλώσει σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και να εξοφλήσει με μετρητά την ημέρα της παραλαβής της παραγγελίας στον  υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας.

(β) Κατάθεση / 'Εμβασμα / Εντολή Πληρωμής. Παρέχεται η δυνατότητα στον πελάτη να εξοφλήσει την παραγγελία του με κατάθεση, έμβασμα ή εν γένει εντολή πληρωμής στον υπ' αριθ. τραπεζικό λογαριασμό της GR4301720600005060053094245 (Τράπεζα Πειραιώς)

(γ) Πληρωμή μέσω PayPal. Μπορείται επίσης να πληρώσετε την παραγγελία σας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδυκτιακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά ενημερωθείτε μέσω της διεύθυνσης www.paypal.com

Για τυχόν περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με τους τρόπους και τα μέσα πληρωμής, οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών internet της MICROCAR στον αριθ. τηλεφώνου 210-8078886 ή να αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@micorcarparts.gr